0. – 2. klasse laver kunstudstilling på Vinderup Bibliotek

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte

Her kommer en lille reklame for årets mest interessante kunstudstilling i hele Vinderup By (hvis vi selv skal sige det). Eleverne fra 0. – 2. klasse på Margrethe Reedtz Skolen, har nemlig arbejdet hårdt for, at fremstille en række “akvarie”-værker i billedkunst, som nu er blevet udstillet på Vinderup Bibliotek. Udstillingen er første led i et nyt samarbejde mellem Margrethe Reedtz Skolen og Vinderup Bibliotek, hvor vi sammen vil prøve at gøre biblioteket og derved området mere levende. Første skridt er 0. – 2. klasses akvariekunstudstilling.

Første udfordring for samarbejdet er også løst, nemlig at biblioteket ikke havde nogen “udstillingsmøbler”, så det har Georg, Lars og Frank bygget til dem. Tak for den flotte indsats til elever og udstillingsmøbel-byggere!

Se billeder fra udstillingen her: