Fagdag 1 – Familiedagen

Fagdag på Margrethe Reedtz Skolen handler om fordybelse. Skoledagen starter og slutter samme tidspunkt som den plejer for alle elever, men undervisningen vil hele dagen være i det samme fag. Årets første fagdag er lidt anderledes, da dagen handler om at lære eleverne at arbejde sammen i deres nye familiegrupper. Familiegrupperne er elevgrupper blandet af elever på tværs af klassetrin. Grupperne bruges i løbet af året til forskellige aktiviteter, som eks. trivselsdag, spisegrupper på sommerlejren eller til gruppearbejde i fællestimerne.

På denne fagdag møder eleverne kl. 8 og har fri kl. 13. Elever der skal vente på bussen, må meget gerne blive på skolen, hvor der vil være åbent til kl. 14.45.