Åben Morgen eller Fredagscafé nu på fredag!

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte

På fredag den 23. oktober er det store besøgsdag på Margrethe Reedtz Skolen, her byder vi nemlig på både Åben Morgen og Fredagscafé!

Åben Morgen

IMG_0127Allerede kl. 7.30 starter vi  med Åben Morgen hvor bestyrelsen byder til Åben Morgen for nysgerrige kommende forældre og børn. Vi starter med brød og kaffe mens der er mulighed for, at høre mere om livet på vores dejlige friskole. Her vil både være nuværende forældre, lærere og leder tilstede, så man kan få stillet sin spørgelyst. Kl. 8.00 ringer klokken og det er tid til morgensamling, hvor man rigtigt kan fornemme stemningen på skolen. Vi er færdige ca. 8.15, hvor I forældre kan køre på arbejde, og hvor Marie O. Larsen (mor til Sigurd årgang 10) gerne vil følge børnene på Gården, hvis I ikke selv kan nå det.

Læs mere om Åben Morgen her

Fredagscafé

Støtteforeningens nye fyrtårnsarrangement er mere end klar til at blive sat i gang. Med kaffe, the, saft, kage og godt selskab, byder støtteforeningen indenfor i foreningslokalerne til god gammeldags fredagshygge fra kl. 15 – 18. For at komme ekstra godt fra start, er der livemusik kl. 16.00!

Så hvis du drikker kaffe/the/saft, ka’ li’ hjemmebag, skal planlægge weekenden med vennerne eller bare har en time eller to til overs, medens børnene er til kulturskole, ja så er det bare med at komme hen til skolen!

Vi ses!