Åben Skole den 6. november på Margrethe Reedtz Skolen i Ryde

Skrevet i: Beskeder

Torsdag den 6. november kl. 15.00 – 19.00 åbner vi dørene for besøg på Margrethe Reedtz Skolen. Alle som kunne tænke sig at se/opleve vores landsbyfriskole er velkomne. Det gælder både lokale, som ønsker at se, hvilken skole de har som nabo, forældre/børn som vil se om friskolelivet er noget for dem og alle andre, der er nysgerrige på, hvad Margrethe Reedtz Skolen er for et sted.

I samme uge har vi emneuge på skolen, hvor temaet er middelalder. Her er eleverne fordelt på forskellige middelalderværksteder og arbejder med alt fra håndværk til ridderturening og folkeviser. Til Åben Skole vil det være muligt at besøge alle de forskellige værksteder, og se hvad eleverne har arbejdet på i ugens løb.

Afslutningsvis afholder vi fællesspisning for alle lokale. Det er skolens seje 7. klasser, der står for bespisningen denne aften.

Program for dagen

Kl. 15.00 Åbner informationsboden, her vil der være forældrerepræsentanter i vores informationsbod, som har masser af gode billeder fra hverdagen, et stykke frugt og muligheden for en snak og en rundvisning.

Kl. 16.00 Åbner middelalderværkstederne, der udleveres kort over skolen i informationsboden, så man selv kan finde de forskellige værksteder. Værkstederne lukker inden fællesspisning.

Kl. 18.00 Fællesspisning i Fællessalen – Klik her for at tilmelde dig fællesspisning

Fang lidt af stemningen i denne video