Åbning af kunstværket ‘Skyggekabinettet’ i Stendisskoven

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte

Vores besøg af den amerikanske kunstner Michael McGillis er ved at nå til vejs ende, og vi glæder os meget til at vise jer resultatet af vores samarbejde!

fullsizerenderTorsdag den 29. september kl. 19.30 er der åbning for kunstværket ‘Shadow Cabin’ i Stendisskoven, som ligger mellem landsbyerne Ryde og Stendis ikke langt fra Vinderup. ‘Skyggekabinettet’ er resultatet af et samarbejdsprojekt mellem den amerikanske kunstner Michael McGillis og Margrethe Reedtz Skolen i Ryde, hvor Michael McGillis har boet i Ryde siden august, for at skabe et kunstværk inspireret af lokalsamfundet omkring Ryde og sammen med elever fra Margrethe Reedtz Skolen.
Værket kan beskrives som et skyggeteater midt i Stendisskoven, lige ved daginstitutionen Gårdens hytte. En del af værket er skyggemonstre og skyggelandskaber, som elever fra Margrethe Reedtz Skolen har skabt gennem workshops med Michael McGillis på friskolen.
Til åbningen vil Michael McGillis vise sine egne og elevernes skyggekreationer på ‘Skyggekabinettet’ akkompagneret af musik fra Margrethe Reedtz Skolens skoleleder Morten Mosgaard. Efter den officielle del af åbningen, vil det være muligt at prøve værket selv, bage snogbrød og hygge sig med lidt godt til ganen, serveret af støtteforeningen for Margrethe Reedtz Skolen.
Arrangementet foregår torsdag den 29. september kl. 19.30 – 20.30 ved Skovhytten “Knasten”, Stendisvej 23a, 7830 Vinderup.

Arrangementet er gratis og afholdes af Margrethe Reedtz Skolen i Ryde og MRS support (Støtteforeningen)
1 Kommentarer til : Åbning af kunstværket ‘Skyggekabinettet’ i Stendisskoven
    • Astrid Borgå
    • 29. september 2016
    Svar

Det var anderledes og meget stemningsfuldt. Skønt at se børnenes glæde ved skyggebillederne!