Årets festligste forårskoncert

Skrevet i: Galleri, Udvalgte

På Margrethe Reedtz Skolen lærer eleverne, at det at give en koncert eller lave et teaterstykke, er som at give en gave til dem der ser på. Eleverne lærer at man skal gøre sig ekstra umage med, at gøre det en god koncert eller et godt teaterstykke. Derfor var vi også ekstra stolte sidste onsdag, hvor eleverne på Margrethe Reedtz Skolen viste hvor meget de har lært i musik og i Kulturskolen.

Alle klasser viste noget af det de har arbejdet på i musikundervisningen eller SSB (Sang, spil og bevægelse) og fra Kulturskolen var der både kor, band, drama og soloelever. Sidst men ikke mindst viste lærerne også at også de kan spille og synge!

Tusind tak for den store opbakning (igen igen) og for den flotte indsats fra alle deltagende elever og lærere.