Billeder fra Adventsfesten

Skrevet i: Galleri, Udvalgte

Dramaholdet, bandet, koret og krybbespilsholdet var på pladserne, da det atter var tid til Adventsfest på Margrethe Reedtz Skolen – den 4. af slagsen. Dramaholdet havde forberedt et spændende juleeventyr med alverdens onde og gode figurer, bandet havde øvet julemusik og Poul McCartney, koret havde forberedt sig på deres Sancta Lucia-optog og krybbespillet havde lavet en noget anderledes krybbespils-forestilling hvor der hverken var hyrder eller krybbe med – men julestemning det blev der.

Aftenen sluttede af med et dejligt kaffebord fra forældrene i 0., 1. og 2. klasse, hvortil koret lavede Sancta Lucia og der blev sunget Dejlig er jorden som den sidste fællessang, hvorefter 7. klasserne åbnede gaveboden med masser af gode gaveidéer til gæsterne.

Tusind tak for en dejlig aften!