Billeder fra ferniseringen for vores nye kunstværk

Skrevet i: Galleri, Udvalgte

I fredags havde vi fernisering for vores nye kunstværk i Ryde. Skolens børn var der første der fik lov til, at se kunstværket til formiddagens børnefernisering, resten fik først lov til eftermiddagens officielle fernisering. Rundt regnet 100 børn og voksne var mødt op til ferniseringen, hvor støtteforeningen m.fl. havde sørget for lidt at drikke, samt masser af kaffe og kage i den altid velbesøgte fredagscafé.

Kunstværket har fået titlen 56º25’59” N 8º46’35” Ø 30 meter over havet. Navnet er, foruden at være kunstværkets navn, også de præcise gps-koordinator for kunstværkets placering på verdenskortet. Værket er lavet af Jørgen Carlo Larsen og Christian Skjødt og finansieret af Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst.

Vil du læse mere om kunstværket, kan du besøge hjemmesiden http://fremmedlegeme.mrsnet.dk