Buskøreplan

I Holstebro Kommune er skolebuskørsel ganske gratis for skolebørn. Det gælder også elever på friskoler i kommunen. Derudover har vi på Margrethe Reedtz Skolen vores egen skolebus, som henter nogle af de børn der, hvor kommunens skolebusser ikke kører. Se planen herfor længere nede på siden.

Har du spørgsmål til skolebusser og ruter er du velkommen til at kontakte kontoret for mere information.

Her er en oversigt over skolebusser til/fra Margrethe Reedtz Skolen for skoleåret 18/19:

Bemærk! At skolebusserne har fået ca. tider på køreplanen (se den enkelte køreplan). Gå derfor til bussen i god tid, for at være sikker på at komme med.

Stendis – Ryde: Ankomst kl. 7.45

Ryde – Stendis: Afgang kl. 14.50

Handbjerg – Borbjerg – Ryde: Ankomst kl. 7.43
Ryde – Borbjerg – Handbjerg: Afgang kl. 14.30

Rydevej / Skolevænget – Stendis (Øster Stendisvej): Afgang kl. 14.43

MRS-bussen:

Vores egen skolebus har sin egen rute, som løbende bliver ændret. MRS-bussens rute er derfor ikke fastlagt, og man kan altid ringe og høre, om der er mulighed for at lave et nyt opsamlingssted. For mere information om MRS-bussen kontaktes bestyrelsesmedlem Marie Overlade Larsen på 31 25 27 44.

Morgenrute: Ryde – Holstebrovej – Vinderup – Baunehøjvej – Ryde

Eftermiddagsrute: Ryde – Vinderup – Holstebrovej – Ryde Møllevej – Baunehøjvej – Ryde

Eftermiddagsrute – Ekstra tur fredag: Ryde – Holstebrovej – Handbjerg – Ryde