December på MRS

Skrevet i: Hverdagen, Udvalgte

Så er der foralvor gået julestemning i hverdagen på MRS.

I år startede vi december med den hyggelige juleklippedag. Her brugte klasserne hele dagen på at pynte op, både hos dem selv og rundt på skolen. I kaffepausen var der helt proppet på lærerværelset af alle de forældre og bedsteforældre som var på besøg denne hyggelige dag. Det var bare stort.

Vi har igen i år fået et stort dejligt juletræ, og vi har atter lånt en fin kane, hvor julemandens sæk med julegaver ligger (hvert barn har en pakke med til vores pakkekalender). Hver morgen til morgensamling, efter børnene har hørt dagens afsnit af et “julemysterie”, bliver der trukket navne på 5 børn, som den dag får en gave. Det er altid spændende at se hvem der får hvilke gaver!

Følg vores julede hverdag på Facebook eller se billederne fra juleklippedagen her på siden.