Koncert med Morten Musik Band

Den største fordel ved at have en musikspillende skoleleder, må være at man også kan få besøg af dennes band.

Det er ikke så tit man få lov til at komme til sundhedskoncert, men det er ikke desto mindre hvad Morten Musik Band byder til, når de spiller sangene fra udgivelsen: Smag for Leg. Legetrolden Morten Musik har skrevet et hav af splinter nye børnesange fyldt med leg, fart og bevægelse godt krydret med en god omgang frugt, grønt og andre gode sager. Til koncerten kommer man legene til at fange fisk, lave grøntsagsgymnastik, lege smoothie, lave suppe og meget andet, der gør en sund levestil til et nærværende, lærerigt ja tilmed underholdende emne. Musikken er alt fra samba, over klezmer og til god gammeldags rock’n’roll, musik som både børn og voksne kan blive revet med af.

Læs om og lyt mere til Morten Musik og bandet på www.mortenmusik.dk

Bandfoto