Projekt Master

Vi har i år sat  14 dage af til, at alle elever i Mastergruppen kan dykke ned i et selvvalgt emne gennem årets projektopgave. I projektopgaven får eleverne mulighed for at skrive en opgave og lave et praktisk projekt om et emne de selv brænder for. Her er skolens normale fagopdeling ikke en hindring, hvis en eller flere elever ønsker at arbejde med projekter der går på tværs af fagene, som så mange andre ting i verden ikke begrænser sig til at handle om kun ét fag.

Både i sin form og metode giver projektopgaven et indtryk af, en af de måder eleverne vil komme til at sætte deres viden og kompetencer i spil i fremtidens verden. Derudover er projektopgaven en unik mulighed for, at dyrke elevernes egen lyst til at lære. Med emnevalget som naturlig motivation og drivkraft, kommer eleverne til at arbejde hårdt hver eneste dag, for at fortælle den historie de brænder for at formidle.

0. – 4. klasse har undervisning som normalt i perioden med projektopgaven.