Indmeldelse

Er du interesseret I at høre mere om eller få indmeldt dit barn på Margrethe Reedtz Skolen, har du tre muligheder:

1. Kig forbi
  2. Kontakt skoleleder Morten Mosgaard på tlf.: 28 40 66 95 eller morten.mosgaard@margrethereedtzskolen.dk
  3. Eller du kan med det samme udfylde vores indmeldelsesblanket, som afleveres på eller sendes til skolen.

Hent Indmeldelsesblanketten til Margrethe Reedtz Skolen

Send blanketten med god gammeldags post eller på mail skolen@margrethereedtzskolen.dk

Når vi på skolen har modtaget indmeldelsesblanketten, sender vi en bekræftelse for modtagelsen.

Skolelederen har en samtale med alle nye forældre inden en evt. optagelse, og det er altid muligt at få en rundvisning på vores skole, hvis man ønsker at komme på besøg.

Der er indskrivning for alle nye elever først i det nye år.