Foredag: Teenager anno 2016

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte

Kom til foredrag og amerikansk lotteri med 7. klasserne fra Margrethe Reedtz Skolen Torsdag d. 2. JUNI KL. 19.00

Foredrag: Teenager anno 2016

“Hvordan er livet som teenager anno 2016?”, er overskriften på det foredrag 7. klasseselever fra Margrethe Reedtz Skolen i Ryde og Herningsholmskolen i Herning har udviklet sammen med skuespiller Sofie Ancher Vea fra Team Teatret i Herning.

Hvad tænker de? Hvad laver de? Hvad drømmer de om? Spørgsmålene er mange når de voksne ser på tidens teenagere, og prøver at forstå hvad de tænker og gør. Foredraget “Teenager anno 2016” giver svar på nogle af de spørgsmål. Det er eleverne selv, der har sat dagsordenen for hvad der skulle tales om. Eleverne har i løbet af den sidste måned både skrevet små opgaver og været til workshop på Team Teatret i Herning, hvor skuespiller Sofie Ancher Vea gennem opgaver og øvelser, har fået eleverne til at fortælle deres egne historier, de historier der nu er blevet til et foredrag. Foredraget er et såkaldt Teaterforedrag, hvor der udover at blive fortalt, også vil være forskellige teaterelementer blandet ind, så foredraget bliver mere levende og seværdigt.

Foredraget holdes af en lille gruppe elever fra de 2 deltagene klasser, og er både skrevet og fortalt af eleverne selv.

Efter foredraget vil der være kaffe og kage inkluderet i entréprisen!

Amerikansk Lotteri

FRA BANKO TIL AMERIKANSK LOTTERI

Hvad der skulle have været banko, er af flere årsager blevet lavet om til amerikansk lotteri. Det beklager vi selvfølgelig for alle jer, der havde glædet jer til bankospillet, men vi er sikre på, at amerikansk lotteri vil blive en bedre måde at spille om gaver, efter man har hørt et spændende foredrag om teenagere.

Under kaffen vil der være mulighed for, at købe lodder af eleverne fra 7. klasse, som derefter vil trække vinderne til de mange præmier. Der vil både være små og større gaver.

Har du en præmie du gerne vil sponsorere til i puljen, tager vi stadig imod.

Sted og pris

Arrangementet foregår i Fællessalen på Margrethe Reedtz Skolen, Skolevænget 14, 7830 Vinderup

Arrangementet koster 40 kr. for entré, kaffe, the, saft og kage