Fredag den 13. Luciaaften og adventsfest på MRS

Skrevet i: Hverdagen, Udvalgte

Vi er heldigvis ikke overtroiske her på Margrethe Reedtz Skolen, Og det eneste uheldig vi opleved fredag aften var at det danske kvindelandshold i håndbold tabte klart til Brasilien. Ellers havde vi igen, en fantastisk aften på Margrethe Reedtz Skolen.

Aftenen startede med fællessang og velkomst og herefter fik vi fornøjelsen af at se dramavalgholdet opføre deres moderne version af juleevangeliet. De havde selv skrevet stykket helt fra bunden og deres hårde slid sammen med deres lærer Anette, må siges at have båret frugt. Vi var vidne til et utrolig flot og humørfyldt krybbespil med stor respekt for budskabet.

Efterfølgende stod den på underholdning fra skolens kor og sammenspilshold og det hele sluttede af med at alle eleverne fyrede den af med ”Cool Jul” .

Nu stod den på et overflødighedshorn af kage, som igen – igen, var blevet tryllet fra af nogen af vores altid engagerede forældre. Aftenen sluttede med Luciaoptog og ”Dejlig af jorden”. Tak til alle som var mødt frem og velkommen til adventsfest igen til næste år.