Indskrivning på friskolen i Ryde

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte

Torsdag den 18. januar 2018 holder vi indskrivning til kommende 0. klasse her på Margrethe Reedtz Skolen kl. 17.00.

Til arrangementet vil man møde børnehaveklasseleder Anette, skoleleder Morten og bestyrelsesformand Gunhild. Hvor man både kan høre mere om skolen samt udfylde og aflevere en ansøgning om optagelse på Margrethe Reedtz Skolen.

Til arrangementet vil det være muligt at høre mere om og stille spørgsmål til vores bus, der dagligt kører til og fra Vinderup, forældrebetaling, forældreengagement, klassestørrelser, samlæsning og meget mere.

Tag endelig børnene med, så de kan se 0. klasse og prøve at lære en lille sang med vores musikalske skoleleder.

Har I endnu ikke set skolen, men er nysgerrige på om det kunne være det rette skole for jer? Ja, så ring eller skriv til kontoret og book en rundvisning med skoleleder Morten Mosgaard eller en af medlemmer fra bestyrelsen. Find kontaktinformationer her.

Efter indskrivning vil der være fællesspisning, som er gratis for alle deltagere ved indskrivningen.

Tilmeld dig til fællesspisning her