Indskrivning til skoleåret 2017-2018

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte

I januar måned er der indskrivning på grundskolerne rundt om i kommunen, også hos os på Margrethe Reedtz Skolen. Derfor afholder vi igen i år et arrangement for kommende forældre eller forældre der i første omgang bare vil høre mere om vores skoletilbud i Ryde. Til arrangementet kan man høre mere om livet på skolen og ikke mindst få udfyldt en ansøgning om optagelse på Margrethe Reedtz Skolen.

Arrangementet foregår torsdag den 19. januar kl. 17.00. Vi mødes i aulaen på Margrethe Reedtz Skolen.

Vi har stadig ledige pladser i 0. klasse til næste år.

Efter arrangementet vil der være fællesspisning for alle interesserede, læs mere om det her

Digital indskrivning hos kommunen

Alle forældre til kommende skolebørn vil modtage en besked fra den folkeskole hvis skoledistrikt de tilhører om, at det er tid til, at blive skrevet op til henholdsvis skole og SFH (SFO). Dette gælder også friskoleforældre. Selvom ens barn ikke skal på den lokale folkeskole, skal man stadig melde, at ens barn er indskrevet ind på en friskole.

Den digitale indskrivning for kommende børnehaveklassebørn til skoleåret 2017/2018 foregår i perioden fra den 4. januar til den 19. januar.

Du kan indskrive dit barn på Holstebro Kommunes hjemmeside

Vi ønsker en god skolestart til jer alle!