Invitation til Åben Skole d. 5. november kl. 15.00

Skrevet i: Beskeder

Kære interesserede

Matematik i 43 - 1Torsdag den 5. november afholder vi Åben Skole på Margrethe Reedtz Skolen i Ryde. Åben Skole er et arrangement for alle, som kunne tænke sig at se vores friskole og mærke den helt særlige friskolestemning vi har i Ryde. Det er her man kan møde forældre, lærer og leder fra skolen, få en rundvisning og sidst men ikke mindst en snak med os om alt fra vores pædagogik og skolesyn til vores dagligdag, trivsel og fællesskab, samlæsning, faglighed eller måske vores kreative projekter. Vi fortæller hellere end gerne om vores dejlige skole.

Hvem holder vi Åben Skole for?

Det kan være du er forælder til et kommende skolebarn, forælder til et skolebarn I overvejer skal flytte fra en anden skole eller måske er du bare fra området, og vil gerne lære vores skole lidt bedre at kende. Dine grunde kan være mange, vi vil bare gerne vise vores skolefrem til dem der er nysgerrige nok til at dukke op.

Det kan være du har lyst til at opleve det hele eller bare noget af det, det bestemmer du. Herunder kan du se programmet, og man er velkommen til at komme og gå som det passer én.

Program for Åben Skole

15.00 – Åben Skole starter, rundvisning, snak med forældre, lærer og leder

16.30 – Vores elever og Gårdens ældstegruppe laver Cirkusshow i Fællessalen

18.00 – Fællesspisning for alle – Tilmeld dig her

Vil du gerne se skolen en anden dag, er du selvfølgelig også velkommen til det. Skriv os en besked, og vi finder et tidspunkt du kan komme på besøg!