Klasse 21 fortæller: Drengen, der glemte underbukserne…

Skrevet i: Undervisning

Klasse 21 lavede tilbage i efteråret en rundkredshistorie, hvor eleverne på skift skulle bestemme hvad der skulle ske i historien. Det er blevet en ret fornurlig historie hvis vi skal sige det selv.

God fornøjelse!

Der var engang for meget længe siden på en stjerne langt, langt væk fra jorden. På denne lidt underlige stjerne boede der en sjov, lille familie. De var sjove, fordi de altid var blå i hovederne, selvom de slet ikke kunne lide farven blå. Men så en dag vågnede faderen op og kiggede sig i spejlet. Han blev helt forskrækket og tænkte…jøsses mama mia, hvad sker der dog her??? Han var blevet helt grøn i hovedet, fordi der var en ønskelampe, som han havde kigget på i går. Så spiste han noget fra en dåse og så blev hans hoved helt blåt igen. Så så han på sin piges slot og deres (pigernes) hoveder var helt lyserøde og så blev hans hoved lilla og da han drak mælk, blev hans hoved helt hvidt. Så kom der en sol tættere og tættere og tættere på og så spiste solen stjernefamilien og så kastede den op og så kom familien ud igen og så var de grønne i hovederne. Nede på slottet var der en sø og nede i søen var der en krokodille og prinsesserne vidste ikke, hvad de skulle gøre, så de rejste. Så kom der et bål og der gik ild i slottet, men så kom krokodillen og sprøjtede vand på ilden, så der ikke var ild mere. Langt, langt væk var der en jordklode og der var der en mand. Han skulle rejse til en anden planet, så han rejste ud i rummet og han var ret tyk. Han fandt den planet, som stjernerne boede på og da de så ham, blev de helt tykke i hovederne og så skiftede de farve til et slothoved. Så kom der et får gående og den gik ind på slottet og den spiste alle deres gulerødder. Og så da den havde spist alle gulerødderne, så kom der en lastbil og kørte ind i slottet. Og så bagefter kom der åbenbart en bus kørende ind i lastbilen og så kom lastbilen ind og røre en bombe og så sprang lastbilen i luften og så gik der ild i slottet og så døde der 5000 mennesker. Og så kom der en traktor kørende ind i slottet. Så faldt manden ud af traktoren og faldt ned i ilden og der var en bombe i hans mave og så sprang han i luften. Så kom der en løve og sagde: “Hvorfor er der sket det der, jeg må hellere bygge det igen.” Og så byggede den det hurtigt op igen. Men det hele var bare en stor fantasi, fordi det var noget han legede i et badekar og så råbte mor: “Nu skal du op og tørre dig og så skal du i tøj.” Og så sagde han, at han plejer altid at glemme sine underbukser, når han skal sove, så sagde mor: “Husk nu dine underbukser, når du skal sove.” Og så gik han i seng og om natten kunne han høre noget udenfor og det var den løve, der kom og kradsede vinduet ud og næste morgen tænkte han, hvordan er det sket? Og så var det bare hans legetøjsløve, som han havde sat igang. Så blev det eftermiddag og lige pludselig kom der en grøn gris forbi og den gik lige ind af det smadrede vindue og den gik lige ind og lavede en rød og hvid pølle på ham. Så da han kom op, så kørte hun en tur sammen med dronningen og prinsen og så læste prinsessen i en bog og prinsen læste også i en bog, imens at bilen sagde tøf tøf. Og slottet var på en abeplanet og slottet var lavet af aber og prinsessen og prinsen var også aber. Så kom faderen hjem og den bil, der sagde noget, det var bare drengens fars bil. Datteren kom. Så kedede hun sig. Hvad skal jeg lave? Se film, sagde faren. Aberne var bare lavet af gafler og da de skulle spise, havde de ingen gafler, så moderen var nødt til at vælte alle drengens aber, så hun kunne få nogle gafler til at spise med.

SLUT PRUT FINALE