Kom i teatret på Margrethe Reedtz Skolen

Skrevet i: Hverdagen

Siden mandag har elever og lærere på Margrethe Reedtz Skolen, arbejdet hårdt for sammen at skabe årets store teaterforestilling. Teaterstykket handler om “skolens mor”, nemlig Margrethe Reedtz, og vi har selv skrevet det hele.

I skal alle være velkommen til at komme og se forestilling nu på fredag den 21. marts, enten til generalprøven kl. 10.00 eller til premiere kl. 19.00. Generalprøven er ganske gratis, og den store premiere koster 25 kr. pr. voksen og 10 kr. pr. barn (men så er der selvfølgelig også kaffe/kage). Begge forestillinger foregår på skolen i Fællessalen.

En skole i emneuge-tilstand

Man kan roligt sige skolen er på den anden ende i sådan en emne, og for at give jer et lille indtryk af, hvad der sker rundt omkring på skolen, har PR-holdet været et smut rundt på skolen for at se hvad der sker. Se alle billederne fra emneugen i galleriet.

• I første klasse finder vi skuespillerne fra scene 7-8. De er ved at finde udklædning til skolescenen og karlene, de har øvet scenerne 1 gang og nu skal de til at ommøblere så klassen kommer til at ligne skolescenen.
  • I håndarbejde finder vi kostume holdet. De reparerer kostumer og laver nye kostumer, og de laver også uglydolls-Som skal vise vise tøj fra 1600 tallet, og store hjælper små, og det fungere :).
  • I børnehaveklassen finder vi gamle Margrethe og hendes børn. Her hos Anette kommer folk for at finde kostumer. Anette hjælper til med at finde de helt rigtige kostumer til skuespillerne
  • I sløjd finder vi dem der laver kulisserne til skuespillet. Her i sløjd laver de skovle, heste, leer og river og buske.
  • I gymnastiksalen finder vi nogen skuespiller som skal danse i en stykke. De danser og danser, men de kan også have det sjovt, de spiller nogen gange bold f.eks stikbold.
  • I klasse 32 finder vi scene 2-3-4. De øver skuespil, de spiller en scene hvor Malthe og Margrethe bliver gift, og en krigsscene, og hvordan Margrethe og Birgitte møder hinanden.
  • I musik finder vi koret. De øver på sange der hører til koret. De 2 ældste de skal indspille noget musik som danserne bla skal bruge. Og de skal ku det uden ad.
  • I femte klasse finder vi scene 5-6. De øver sig på at tale højt tydeligt og langsomt, og de skal ku deres replikker uden ad.

Gutterne fra PR-gruppen har desuden været rundt på skolen med deres kamera, for at lave denne lille film:

Vi ses!