Kom på besøg

På en skole med liv og glade dage, gode venskaber, fællesskab samt en undervisning der vil udfordre alle, er det da klart at både elever og lærere er glade. Sådan har vi det her på Margrethe Reedtz Skolen.

Som kommende elev eller forælder er det måske nogle af de ting, I ville sætte pris på. Måske kunne du/i godt tænke dig/jer at komme og opleve hvordan vi fungerer som skole, mærke stemningen, snakke med eleverne, få en rundvisning, se undervisningen eller snakke med skoleleder Morten Mosgaard.

Hvis det er tilfældet, hvad så med at komme på besøg en dag? Vi er altid klar til at tage imod dig/jer. Nogle dage er selvfølgelig bedre end andre, så for at få det hele med sikkerhed går op, så kontakt os og sig` hvilken dag det passer dig/jer, send en e-mail, gi` os et kald eller bed om en opringning. Så finder vi det perfekte tidspunkt sammen.

Kom i kontakt med os her

Trivselsdag - Sport - Leg - Familier 19