Kom til fællesspisning på friskolen

Skrevet i: Beskeder

140910 - Kunsten i Bevægelse - Ferniseringen 19Så er det atter tid til Fællesspisning på Margrethe Reedtz Skolen i Ryde. Fællesspisning starter kl. 18.00. Efter maden vil der være et kort indlæg fra skolen med seneste nyt om kunstværket Fremmedlegene (det store instrument) og andre gode nyheder.

Det er 7. Klasserne som atter står for afviklingen af fællesspisning, som de succesfuldt gjorde det til sidste fællesspisning og ikke mindst kirkekaffe i november.

Alle pengene samlet ind ved fællesspisning går til 7. Klassernes Islandstur i slutningen af skoleåret.

Fællesspisning ligger i forlængelse af årets informationsmøde og indskrivning af elever til kommende 0. klasse, så hjælp os gerne med at komme og tage godt imod vores kommende forældre på skolen.

Tilmeld dig og dine til fællesspisning her