Margrethes Kulturskole

150513 - Forårskoncert 2015 - - 4Velkommen til Margrethes Kulturskole, et kulturelt fritidstilbud til områdets grundskoleelever placeret i Ryde ikke langt fra Vinderup, Borbjerg og Skave. Margrethes Kulturskole startede som et musikalsk fritidstilbud for eleverne ved Margrethe Reedtz Skolen i Ryde, men soloundervisning er siden åbnet op for alle interesserede. Kulturskolen er som friskolen opkaldt efter Margrethe Reedtz, læs historien om navnet her.

På Margrethe’s Kulturskole kan man gå til:

• Soloundervisning i guitar, bas, ukulele, trommer og klaver
  • Kor for 2. – 5. klasse
  • Band for 6. – 8. klasse

Bemærk: Oprettelsen af de enkelte hold, kan være afhængig af antal ansøgere.

Soloundervisning

150513 - Forårskoncert 2015 - - 2I kulturskolen kan man modtage alene-undervisning på et instrument, også kaldet soloundervisning. I år tilbyder vi følgende fag:

• Guitar, bas, ukulele og trommer ved Marius Grønkjær
  • Klaver ved Alex Carving Ahn

Soloundervisning koster 4 rater á 600 kr. for elever på Margrethe Reedtz Skolen og 4 rater á 700 kr. for elever fra andre skoler for 30 gange á 20 minutters varighed. Tilmeldingen er som udgangspunkt bindende for ét skoleår. Når undervisningen er begyndt, modtager tilmeldte elevers forældre en mail med information om betaling og undervisningstidspunkt.

Guitar-, bas-, ukulele- og trommeundervisningen vil som udgangspunkt være tirsdag fra kl. 14.00, og tidspunktet for klaver vil som udgangspunkt også være tirsdag eller efter aftale med vores klaverlærer Alex. Det er ved tilmelding muligt at ønske et bestemt tidsrum, men vi kan ikke garantere, at man får præcist den tid man ønsker.

Undervisningsstart tirsdag d. 11. september for guitar, bas, ukulele, trommer og klaver. Ønsker du soloundervisning men kan ikke tirsdag, så skriv dette ved tilmelding, så finder vi ud af om der kan blive tid en anden dag.

Storekor

Kor og sang på den fede måde for 2. – 5. klasse

Hver tirsdag fra 14.00 – 14.45

150513 - Forårskoncert 2015 - - 1Vi opretter i år ét kor som er for 2. – 5. klasse. Kor bliver afviklet hver tirsdag efter skoletid, og foruden at skulle synge til arrangementer på skolen, vil der også blive enkelte koncerter i samarbejde med kirken i Ryde.

Underviser: Alex Carving Ahn

Undervisningsstart tirsdag d. 11. september.

Bemærk at holdet kun er for elever på Margrethe Reedtz Skolen

Band

Det seje band for 6. – 8. klasse

Fredag kl. 13.00 – 13.45

Som noget nyt i skoleåret 2018/2019 tilbyder vi band for de ældste elever. Bandet er et gratis tilbud for eleverne fra 6. – 8. klasse på Margrethe Reedtz Skolen og vil foregå … i musiklokalet sammen med Marius Grønkjær. Der skal spilles pop og rock på den fede måde, og bandet vil i løbet af året komme til at optræde ved forskellige arrangementer på skolen og i lokalsamfundet.

Underviser: Marius Grønkjær

Undervisningsstart fredag d. 14. september 2018

Vi søger dramaunderviser

Vi vil gerne udvide tilbudet i vores lille kulturskole i Ryde, vi leder derfor efter en underviser til drama. Skriv en besked til skolen, hvis du eller nogen du kender kunne være interesseret i at undervise på dette hold.

Kontakt / Tilmelding

Tilmelding sker pr. mail til skoleleder Morten Mosgaard på adressen morten.mosgaard@margrethereedtzskolen.dk. Har I spørgsmål vedrørende de forskellige tilbud, betaling eller forløb kan I skrive til samme mail.

Tilmeldingsfrist: Fredag den 7. september kl. 14.00

Læs mere om retningslinjerne for deltagelse i Kulturskolens aktiviteter: