Margrethes Kulturskole

150513 - Forårskoncert 2015 - - 4Velkommen til Margrethes Kulturskole, et kulturelt fritidstilbud til områdets grundskoleelever placeret i Ryde ikke langt fra Vinderup, Borbjerg og Skave. Margrethes Kulturskole startede som et musikalsk fritidstilbud for eleverne ved Margrethe Reedtz Skolen i Ryde, men er siden åbnet op for alle insteresserede grundskoleelever. Kulturskolen er som friskolen opkaldt efter Margrethe Reedtz, læs historien om navnet her.

På denne side kan du se en oversigt over, hvilke kulturskoletilbud vi har i år.

På Margrethe’s Kulturskole kan man gå til:

• Soloundervisning i guitar, bas, ukulele, trommer og klaver
  • Musikalsk legestue for 0. – 2. klasse
  • Kor for 3. – 8. klasse
  • Krea-klubben for 3. – 8. klasse

Bemærk: Oprettelsen af de enkelte hold, kan være afhængig af antal ansøgere.

Soloundervisning

150513 - Forårskoncert 2015 - - 2I kulturskolen kan man modtage alene-undervisning på et instrument, også kaldet soloundervisning. I år tilbyder vi følgende fag:

• Guitar, bas, ukulele og trommer ved Marius Grønkjær
  • Klaver ved Gitte Bøcher Steffensen

Soloundervisning koster 4 rater á 550 kr. for elever på Margrethe Reedtz Skolen og 4 rater á 700 kr. for elever fra andre skoler for 30 gange á 20 minutters varighed. Tilmeldingen er som udgangspunkt bindende for ét skoleår. Når undervisningen er begyndt, modtager tilmeldte elevers forældre en mail med information om betaling og undervisningstidspunkt.

Guitar-, bas-, ukulele- og trommeundervisningen vil som udgangspunkt være tirsdag fra kl. 14.00, og tidspunktet for klaver vil som udgangspunkt være torsdag eller efter aftale med vores klaverlærer Gitte. Det er ved tilmelding muligt at ønske et bestemt tidsrum, men vi kan ikke garantere, at man får præcist den tid man ønsker.

Undervisningsstart tirsdag d. 5. september for guitar, bas, ukulele og trommer samt torsdag den 7. september for klaver.

Storekor

Kor og sang på den fede måde for 3. – 8. klasse

Hver torsdag fra 14.00 – 14.45

150513 - Forårskoncert 2015 - - 1Vi opretter i år ét kor som er for 3. – 8. klasse. Kor bliver afviklet hver torsdag efter skoletid, og foruden at skulle synge til arrangementer på skolen, vil der også blive enkelte koncerter i samarbejde med kirken i Ryde.

Underviser: Gitte Bøcher Steffensen

Pris: 4 rater á 200 kr.

Undervisningsstart torsdag d. 7. september

Musikalsk legestue

Sjov med musikken for 0. – 2. klasse

Hver tirsdag fra 13.05 – 13.50

Til musikalsk legestue skal musikken synges, danses og leges ind. I løbet af året vil eleverne også prøve at spille på de forskellige instrumenter i musiklokalet. Eleverne trænes blandt andet i at stå frem og optræde for andre.

Musikalsk legestue er musik på den sjove måde!

Kan dit barn ikke nå til Ryde ved holdets start, så skriv gerne til os. Vi er meget interesseret i at oprette et hold mere, såfremt interessen herfor er stor nok!

Underviser: Marius Grønkjær

Pris: 4 rater á 200 kr.

Undervisningsstart tirsdag d. 5. september

Krea-klubben

Et hyggeligt og kreativt håndarbejds- og billedkunsthold for 3. – 8. klasse

Onsdag kl. 14.00 – 15.30 efter efterårsferien og frem til jul

I Krea-klubben arbejder man med forskellige kreative produkter, som maleri, stof, ler og så videre. Eleverne er med hjælp fra underviser Jonna Andersen selv med til finde på, hvad de skal arbejde med i Krea-klubben. En væsentlig del af Krea-klubben er målet om at skabe en særlig hyggelig atmosfære, et sted hvor man kan fordybe sig i kreative projekter og hygge sig med sine venner.

Er du eller dit barn interesseret i at deltage på holdet, men kan ikke nå frem? Så skriv gerne til os alligevel, vi ønsker at alle interesserede kan blive en del af vores kulturskole.

Underviser: Jonna Andersen

Pris: 400 kr. for hele forløbet incl. materialer

Undervisningsstart onsdag d. 25. oktober

Vi søger dramaunderviser

Vi vil gerne udvide tilbudet i vores lille kulturskole i Ryde, vi leder derfor efter en underviser til drama. Skriv en besked til skolen, hvis du eller nogen du kender kunne være interesseret i at undervise på dette hold.

Kontakt / Tilmelding

Tilmelding sker pr. mail til skoleleder Morten Mosgaard på adressen morten.mosgaard@margrethereedtzskolen.dk. Har I spørgsmål vedrørende de forskellige tilbud, betaling eller forløb kan I skrive til samme mail.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 29. august!

Læs mere om retningslinjerne for deltagelse i Kulturskolens aktiviteter: