Margrethes Kulturskole

150513 - Forårskoncert 2015 - - 4Velkommen til Margrethes Kulturskole, et kulturelt fritidstilbud til områdets grundskoleelever placeret i Ryde ikke langt fra Vinderup, Borbjerg og Skave. Margrethes Kulturskole startede som et musikalsk fritidstilbud for eleverne ved Margrethe Reedtz Skolen i Ryde, men er såden åbnet op for alle insteresserede grundskoleelever. Kulturskolen er som friskolen opkaldt efter Margrethe Reedtz, læs historien her.

På denne side kan du se en oversigt over, hvilke kulturskoletilbud vi har i år.

På Margrethe’s Kulturskole kan man gå til:

• Soloundervisning
  • Kor (kun for elever på Magrethe Reedtz Skolen)
  • Band

Bemærk: Oprettelsen af de enkelte hold, kan være afhængig af antallet af ansøgere.

Soloundervisning

150513 - Forårskoncert 2015 - - 2I kulturskolen kan man modtage alene-undervisning på et instrument, også kaldet soloundervisning. I år tilbyder vi følgende fag:

• Guitar og bas ved Marius Grønkjær
  • Klaver ved Gitte Bøcher Steffensen

Soloundervisning koster 4 rater á 550 kr. for elever på Margrethe Reedtz Skolen og 4 rater á 700 kr. for elever fra andre skoler for 30 gange á 20 minutters varighed. Tilmeldingen er som udgangspunkt bindende for ét skoleår. Når undervisningen er begyndt, modtager tilmeldte elevers forældre en mail med information om betaling og kalender over undervisningsgange for hele året.

Guitar og basundervisningen vil som udgangspunkt ligge tirsdag fra kl. 14.00, og tidspunkter for klaver aftales direkte med vores klaverlærer Gitte. Det er ved tilmelding muligt at anmode om, at få en tid i et bestemt tidsrum, men vi kan ikke garantere, at man får præcist den tid man ønsker.

Undervisningsstart fredag d. 25. august

Storekor

150513 - Forårskoncert 2015 - - 1Vi opretter i år ét kor som er gratis at deltage i for elever fra Margrethe Reedtz Skolens 3. – 8. klasse. Kor bliver afviklet hver torsdag efter skoletid, og foruden at skulle synge til arrangementer på skolen, vil der også blive enkelte koncerter i samarbejde med kirken i Ryde.

Gitte Bøcher Steffensen er underviser for storekor

Undervisningsstart fredag d. 25. august

Band for 4. – 8. klasse

150513 - Forårskoncert 2015 - - 7Band er i år en del af valgfaget på Margrethe Reedtz Skolen, og er derfor kun for friskolens egne elever

Vi søger undervisere

Vi vil gerne udvide tilbudet i vores lille kulturskole i Ryde, vi leder derfor efter undervisere til både drama og lillekor eller musikalsk legestue (0. – 2.). Skriv en besked til skolen, hvis du eller nogen du kender kunne være interesseret i at undervise på disse hold.

Tilmelding

Tilmelding sker pr. mail til skoleleder Morten Mosgaard på adressen morten.mosgaard@margrethereedtzskolen.dk. Har I spørgsmål vedrørende de forskellige tilbud, betaling eller forløb kan I skrive til samme mail.

Læs mere om retningslinjerne for deltagelse i Kulturskolens aktiviteter: