Margrethes Kulturskole

150513 - Forårskoncert 2015 - - 4Velkommen til Margrethes Kulturskole, et kulturelt fritidstilbud til områdets grundskoleelever placeret i Ryde ikke langt fra Vinderup, Borbjerg og Skave. Margrethes Kulturskole startede som et musikalsk fritidstilbud for eleverne ved Margrethe Reedtz Skolen i Ryde, men er såden åbnet op for alle insteresserede grundskoleelever. Kulturskolen er som friskolen opkaldt efter Margrethe Reedtz, læs historien her.

På denne side kan du se en oversigt over, hvilke kulturskoletilbud vi har i år.

 

På Margrethe’s Kulturskole kan man gå til:

  • Soloundervisning
  • Kor (kun for elever på Magrethe Reedtz Skolen)
  • Band
  • Drama

Bemærk: Oprettelsen af de enkelte hold, kan være afhængig af antallet af ansøgere.

 

Soloundervisning

150513 - Forårskoncert 2015 - - 2I kulturskolen kan man modtage alene-undervisning på et instrument, også kaldet soloundervisning. I år tilbyder vi følgende fag:

  • Guitar og bas ved Tobias
  • Klaver ved Ludvig

Soloundervisning koster 4 rater á 600 kr. for elever på Margrethe Reedtz Skolen og 4 rater á 750 kr. for elever fra andre skoler for 32 gange á 20 minutters varighed. Tilmeldingen er som udgangspunkt bindende for ét skoleår. Når undervisningen er begyndt, modtager tilmeldte elevers forældre en mail med information om betaling og kalender over undervisningsgange for hele året.

Soloundervisningen vil som udgangspunkt ligge fredag fra kl. 14.30 for klaver og kl. 15.30 for guitar/bas, men ved mange tilmeldinger åbner vi op for en ny dag til soloundervisning. Det er ved tilmelding muligt at anmode om, at få en tid i et bestemt tidsrum, men vi kan ikke garantere, at man får præcist den tid man ønsker.

Undervisningsstart fredag d. 2. september

 

Kor

150513 - Forårskoncert 2015 - - 1Vi opretter i år ét kor som er gratis at deltage i for elever fra Margrethe Reedtz Skolens 1. – 8. klasse. Kor bliver afviklet hver anden fredag efter skole kl. 13.05 til kl. 13.50, og foruden at skulle synge til arrangementer på skolen, vil der også blive enkelte koncerter i samarbejde med kirken i Ryde.

Undervisningsstart fredag d. 2. september

 

Band for 5. – 8. klasse

150513 - Forårskoncert 2015 - - 7Band kan vælges af alle elever fra 5. – 8. klasse: Band afvikles onsdag eftermiddag. Tobias, der også underviser i guitar/bas, underviser også bandet.

Band er gratis for elever som modtager soloundervisning på Kulturskolen, men koster 4 rater á 200 kr. for øvrige elever. Man kan også tilmelde sig band, selvom man ikke går på Margrethe Reedtz Skolen.

Undervisningsstart onsdag d. 7. september

 

Drama

 

I skoleåret 16/17 vil vi udbyde Drama i samarbejde med Altamira Studio Teater, en teatergruppe der holder til på Odin Teatret i Holstebro. Detaljerne om forløbet er endnu ikke fastlagt men vil blive annonceret hurtigst muligt.

Undervisningsstart kommer senere

 

Tilmelding

Tilmelding sker pr. mail til skoleleder Morten Mosgaard på adressen morten.mosgaard@margrethereedtzskolen.dk. Har I spørgsmål vedrørende de forskellige tilbud, betaling eller forløb kan I skrive til samme mail eller ringe på nummeret 20 27 96 16.

Læs mere om retningslinjerne for deltagelse i Kulturskolens aktiviteter:

http://margrethereedtzskolen.dk/kulturskolen/retningslinjer-for-kulturskolen/

 

 

Tilmelding gennem Ungdomsskolen for 7. klasse og op

For elever fra 7. klasse og op, er det muligt at tilmelde sig guitar/bas eller band på Margrethes Kulturskole gennem ungdomsskolen i Vinderup. Denne undervisning ligger mandag og onsdag efter skoletid, så den passer med skolebusserne fra Vinderup: Læs mere på Ungdomsskolens hjemmeside

Log ind
For brugere med adgang til at ændre på margrethereedtzskolen.dk, for SkoleIntra se menu-linket 'Genveje'