Retningslinjer for Kulturskolen

Tilmelding sker pr. mail. til morten.mosgaard@margrethereedtzskolen.dk

Så snart tilmeldingen er bekræftet af administrationen, er tilmeldingen bindende et skoleår af gangen. Ønsker man af den eller anden grund, at stoppe i midten af en sæson, kan dette kun ske såfremt en anden kan overtage ens plads i Kulturskolen.

Betaling

Betaling til Kulturskolen sker i 4 rater á 600 kr. for eleverne på Margrethe Reedtz Skolen og 4 rater á 750 kr. for elever fra andre skoler for 32 gange á 20 minutter. For forældre på Margrethe Reedtz Skolen vil betaling blive opkrævet sammen med skolepengene, andre forældre vil kunne betale enten med konto-overførsel eller mobile-pay.

Band er for elever fra 5. – 8. klasse. Band er gratis for soloelever på Kulturskolen, men koster 4 rater á 200 kr. for elever som ikke går til soloundervisning.

Kor er for elever fra 1. – 8. klasse, og er gratis at deltage i for elever på Margrethe Reedtz Skolen, takket være et godt samarbejde med Meningsrådet i Ryde/Handbjerg Sogn.

Undervisning

Med i prisen for soloundervisning er 32 undervisningsgange på soloinstrumentet á 20 minutters varighed.

Kor er hver 14. dag i efteråret

Band er 28 undervisningsgange fordelt over hele skoleåret