Megainstrumentet har fået sin egen hjemmeside

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte

Lige før sommerferien havde vi det sidste møde med kunstnerne og Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst om det kunstværk vi har fået støtte til. Nu er alle aftaler på plads og kontrakterne skrevet under. Byggeriet af vores kunstværk kan nu endelig gå i gang. Vi glæder os meget til at se kunstværket blive til, og gøre alt hvad vi kan for, at vi bliver en del af kunstværket og at værket bliver en del af os.

Det første vi skal lære er, at Megainstrumentet godt nok er blevet et megainstrument (det bliver faktisk 3,5 x 3,5 x 3,5 meter), men nu hedder det “Fremmedlegeme”.

Kunstnerne har lovet at lukke os ind i processen omkring kunstværket, og for at kunne løse den opgave, har vi oprettet en ny hjemmeside til formålet. På søndag kl. 16.00 vil vi på hjemmesiden afsløre billeder af de to skitsemodeller af kunstværket, så I alle kan se hvordan kunstværket kan komme til at se ud.

Læs mere om kunstværket Fremmedlegeme og dets tilblivelse her

Her ses skolens arbejdsgruppe sammen med kunstnerne af værket. Fra venstre mod højre: Lydkunstner Christian Skjødt, bestyrelsesmedlem Marie Overlade Larsen, børnehaveklasseleder Anette Næsted Nielsen, billedkunstner Jørgen Carlo Larsen og skoleleder Morten Mosgaard