Mød den nye skoleleder

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte

130804 - Første skoledag - Nye elever 12Hej jeg hedder Morten og jeg er den nye friskoleleder.

I løbet af december har jeg haft den fornøjelse, at kunne opholde mig på og omkring skolen Margrethe Reedtz Skolen i Ryde. Det har været rigtig godt at lære skolen lidt bedre at kende og ikke mindst få et indtryk af det lokalområde, som hører til skolen.

Og nu hvor jeg har lært jer lidt at kende, synes jeg også I skal have muligheden for at lære mig lidt at kende.

Jeg er født og opvokset i Ikast, ikke så langt fra Ryde. Efter gymnasiet drog jeg ud i verden for at arbejde et par år som pædagogmedhjælper, før jeg blev optaget på konservatoriet i Aalborg. Her studerede jeg i 4 år, hvor jeg fokusere på at synge, lave børnemusik og øve mig i et fag kaldet “Sang, spil og bevægelse”. Så det kommer nok ikke som en overraskelse når jeg siger, jeg elsker musik og bevægelse.

De sidste 3 år har jeg arbejdet som musiklærer på Musikefterskolen i Humble, her har jeg undervist i folke- og verdensmusik, “Sang, spil og bevægelse” og sang. Samtidig med jeg har undervist på skolen og lavet en masse fed musik med eleverne, har jeg også studeret ledelse. Nu er jeg snart færdig med at tage min diplomlederuddannelse, og er nu for alvor klar til at komme ud og bruge alt det jeg har lært. Derfor glæder jeg mig utrolig meget til at begynde som leder på Margrethe Reedtz Skolen, hvor jeg også er så heldig at jeg stadig kan undervise – det holder jeg nemlig også mægtig meget af.