Nyheder til det nye skoleår

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte

Det nye skoleår på MRS byder på flere spændende nyheder.

Frugtordning

Først og fremmest fik vi før ferienEn fredag på skolen - Hverdag - Undervisning 33 et godt tilbud fra dansk skolefrugt som vi ikke kunne sige nej til. Vi har derfor bestilt frugt til alle elever alle ugens dage! Frugtordningen er resultatet af vores frugt og brød forsøg tilbage i Marts.

Kor

Der har været flere ønsker om, at vi udvider vores musiktilbud. Det gør vi nu. Fra og med dette skoleår vil der både være et spirrekor for de yngste og et storekor for de ældste. Der vil ikke være kor de første par uger, så når skoleåret er kommet godt i gang får I mere info om tilvalget. Det er Julie som vil undervise i kor.

Mastergruppen får stadig mulighed for at vælge band. Det bliver med Morten som underviser i år.

Valgfag for masterklassen

Vi har haft valgfag før, men dette år kommer der en lille udvidelse. I år vil der være valgfag hver tirsdag for mastergruppen, der vil blive 4 forløb á ca. 9 gange hver. Ved hvert forløb kan man vælge imellem to muligheder, hvor den ene altid vil være en idræts eller bevægelsesaktivitet. Derudover vil der være drama, computernørderi med mere.

Torsdag har 5./6. klasse design og håndværk, hvor 7. klasse har ekstra tysk. Her kan 5./6. vælge 2 forløb af hver to fag, hvor man vil kunne vælge hjemkundskab, billedkunst, håndarbejde og sløjd.

Kulturskolen

Vi er i fuld gang med at få de sidste detaljer på plads, så vi fra dette skoleår kan starte en kulturskole. I første omgang er “kulturskolen” blot et fint ord for tilkøb af musikundervisning i bas, guitar og klaver, men hvis der er mulighed og interesse for det, vil vi gerne udvide kulturskolen med andre kreative fag. Mere info følger når skoleåret er kommet i gang. Kulturskolen er opstået ud fra et ønske om, at kunne tilkøbe ekstra musikundervisning, da der ofte kan være kø på Holstebro Musikskole’s tilbud. Derfor ser vi det som oplagt at skabe rammerne for, at man tidlig kan komme i gang med musikundervisning, der hvor man i forvejen går i skole.

Sidst men ikke mindst byder vi på skolen velkommen til en ny underviser, hun hedder Julie, og du kan læse mere om hende lige her.