Nyhedsbrev #3

Skrevet i: Nyhedsbreve, Udvalgte

En feriehilsen fra skolelederen

140128 - Fagdag - Hverdag - Undervisning  5Så er det vinterferie, og det er en velfortjent en af slagsen. Ikke mindst efter en fantastisk dag i skakken’s tegn, med et par rigtigt spændende finaler. Tak for en super indsats fra elever, lærere og de forældre som kiggede forbi til finalen.

Der har allerede været fuld fart på Margrethe Reedtz Skolen i 2014, hvor vi på medarbejdersiden, er ved at falde godt tilrette med skolens nyeste ansatte. Pedellerne Georg og Lars er godt i gang med få lavet mange gode ting ved vores bygninger. Der er blevet fuget og isoleret lidt ekstra i fællessalen, så vi både kan spare på varmen og seniorklubben ikke kommer til at fryse hver tirsdag. I dag fik vi sat nye højtalere på i aulaen, doneret af Anette, det fejrede vi med at se et klip med Ylvis og glæder os nu til rigtigt at kunne se film og høre musik sammen i aulaen 🙂

På den anden side af vinterferien venter mange gode og spændende projekter. Generalforsamlingerne nærmer sig, vi skal have emneuge og flere gode fagdage og vi skal snakke om fremtidens Margrethe Reedtz Skole samt hvordan skemaet skal se ud til næste år.

I anledning af vores kommende snakke, har jeg derfor valgt at dedikere det 3. nyhedsbrev til en god fortælling. Dem får vi nemlig brug for masser af, når vi skal tale os varme på hvilken skole vi er og gerne vil være.

Du kan læse nyhedsbrevet her: Nyhedsbrev #3

Ha’ en rigtig dejlig ferie og vi ses på den anden side.

Vh
Morten Mosgaard