Nyhedsbrev – Uge 10

Skrevet i: Nyhedsbreve, Udvalgte

Det er en særligt glad skoleleder, der denne fredag kan sende en lille weekendhilsen.

2014-03-03 11.22.34

Nyt til løbehjulsbrugerne

Sikken en uge vi har haft, især os på kontoret. Årsregnskabet er blevet afsluttet på bedste vis. Nu mangler revisoren bare at sætte de sidste komma’er, og så er vi klar til at fremlægge regnskabet til generalforsamlingen den 27. marts.

For jer der følger med på Facebook, ved I allerede at vi i ugens løb har fået flotte nye løbehjulsramper. Det har været en stor succes ind til nu, og endnu en rampe er på vej i næste uge. Vi har derudover kunne løfte sløret for, at vi på skolen får besøg af LæseKaravanen i løbet af foråret, og der kommer flere gode nyheder i den kommende uge, det tør jeg godt afsløre.

Vores frugt og brødforsøg kører bare derudaf. Eleverne nyder godt af gode boller og udskåret frugt hver dag lige inden TRIM, og vi synes at kunne mærke en forskel på eleverne. Der er god stemning om projektet. Tak til de som donerer penge til skolen, og gør sådanne forsøg en mulighed. Hvad der skal ske efter forsøgets udløb ved vi ikke endnu, men det kommer I til at høre mere om en anden gang.

Næste år

I løbet af den sidste tid har jeg på lærermøde og bestyrelsesmøde, fremlagt idéer til hvad der kan ske til næste skoleår. Det gælder både i forhold til klasser, skoledagen og enkelte fag vi gerne vil have fokus på. Bestyrelsens ønske var at 0. – 2. kommer til at gå i skole fra 8 til 13, og 3. – 7. kommer til at gå i skole fra 8 – 14. Det ser ud til at kunne lykkes. Når det kommer til antallet af undervisningstimer er vi med bestyrelsens forslag rigtig godt med i forhold til folkeskolen.

Næste skridt er at jeg sammenskriver idéerne til et inspirationskatalog, som vi meget gerne vil have jeres feedback på. Alles indspark kan være værdifulde, når målet er at lave den bedste skole. Idéerne i inspirationskataloget kommer både fra bestyrelsen, lærerne, eleverne, undertegnede og den store verden. Nu mangler vi at få jer ude i de ‘små hjem’ i spil.

Jeg satser på at kunne udsende inspirationskataloget i starten af næste uge.

Elevtrivsel

En del af ugens administrative opgaver på skolen, var at afvikle første del af en undervisningsmiljøvurdering (UMV). Hvilket alle skoler er forpligtet til, minimum hver 3. år. Vi har til formålet udviklet vores eget spørgeskema på Margrethe Reedtz Skolen, som alle elever svarede på i onsdags. Vi er i fuld gang med at samle det til en lille rapport med flotte grafer, som vi også håber at kunne løfte sløret for i næste uge. Jeg tør dog godt afsløre allerede nu, det er nogle flotte resultater vi har fået.

Det var alt for nu.

Tak for jeres tid, ha’ en dejlig weekend, og vi ses på den anden side.

– Morten Mosgaard, Skoleder

2 Kommentarer til : Nyhedsbrev – Uge 10
    • Frank BJarno
    • 9. marts 2014
    Svar

Hej Morten
    Hyggeligt at læse om alle de aktiviteter der sker på skolen, da det ikke altid lykkedes for os at liste det ud af børnene 🙂
    Hvad koster frugt og bolleordningen???
    Måske er der nogen der har en god idé til at sponsorere ordningen permanent??

• mosgaard
      • 9. marts 2014
      Svar

Tak for kommentaren Frank. Ordningen koster rundt regnet 637 kr. pr. dag, med 200 skoledage vil det blive ca. 127.000 kr. pr. år. Det kunne da være fantastisk at finde en måde at sponsorere ordningen permanet.