Nyhedsbrev – Uge 14

Skrevet i: Nyhedsbreve, Udvalgte

Kære forældre og alle I andre

Nogen gange får man så mange gode oplevelser på så kort tid, at det kan være svært at få armene ned igen. Sådan har jeg det i dag. Som I ved er der Aprilfestival i Holstebro Kommune, 128 teatre er på besøg i byen, og vi har haft hele 4 af disse teatre forbi Margrethe Reedtz Skolen i ugens løb. Vi har gjort os umage med at tage godt imod vores gæster, og ikke nok med at vi alle er blevet beriget med top professionelle teaterstykker og spændende fortællinger, så har teatrene også alle, hver og en, rost den stemning og gæstfrihed de har mærket på skolen. Det er altid rart at få øjne på udefra, der gider fortælle lidt om hvad de oplever. Derfor var det også rart at høre fra teatrene hvordan de oplevede at besøge vores skole, som f.eks. denne besked vi modtog fra en af teatrene:

“Tak for gæstfriheden til Margrethe Reedtz Skolen under årets store Børneteaterfestival i Holstebro Kommune. Vi følte os rigtigt vel taget imod – og det var en fornøjelse at spille for jeres søde, medlevende og generøse børn.” – Jakob Bjerregaard Engmann, Teaterchef, BaggårdTeatret

Det er virkelig noget vi kan være stolte af her i Ryde!

BaggårdTeatret og Quasi Teater's teaterstykke om Statsministeren, om politik og magt i børnehøjde.

BaggårdTeatret og Quasi Teater’s teaterstykke om Statsministeren, om politik og magt i børnehøjde.

Nyt om legepladsen

Så er vi klar til at tage fat på en renovering af vores legeplads! Vi har i denne uge bestilt træ og andre materialer til de første skridt i en fornyelse af legepladsen. Vi har været så heldige at få doneret 17.000 kr. fra Dansk Friskoleforening til en renovering af legepladsen, og med Lars og Georg blandt personalet kan vi komme et godt stykke vej for de midler. Lars og Georg kan dog ikke klare det hele selv. Derfor håber vi nogen af jer, har mulighed for at give en hjælpende hånd i arbejdet med legepladsen. I første omgang skal vi bruge:

• Nogen der kan flytte en masse jord, så vi kan lave en bakke for enden af svævebanen
  • Nogen der har grej og mandkraft til at grave huller til de pæle, som skal bruges til vores kommende “træningsbane”

Lad os høre om du, eller nogen du kender, kan give os en hjælpende hånd!

Sponsorløb

Vi er som skole ualmindeligt taknemmelige for det store sponsorløb på mandag. Det er bare så sejt at se den gejst og entusiasme der er omkring projektet, ikke mindst fra eleverne – især set i lyset af hvor hurtigt sponsorløbet er blevet stablet på benene. Det er så flot! Så snart sponsorløbet er ovre, vil I høre mere om vores planer med renoveringen af hovedlokalet i RHU. Vi har allerede fået sørget for varmt vand til bruserne, og nu glæder vi os til, at kunne gøre det store lokale i kælderen mere brugbart.

Pædagogisk dag

Mens sponsorløbet står på, trækker lærerne og undertegnede os tilbage for at dykke ned i næste skoleår. Det bliver en opsamling på vores pædagogiske dag og oplægget om næste skole år, som nu skal omsættes til mere konkrete idéer til, hvordan vi får en endnu bedre skole. Tak til alle I forældre der har taget kontakt og delt jeres viden med os, om det har været på skrift eller i tale, har det alt sammen være til inspiration. Det sætter vi utrolig stor pris på, og I må gerne fortsætte med at komme med feedback på jeres oplevelse af skolen.

I halen på vores pædagogiske dag vil I komme til at høre mere om de forældremøder jeg glæder mig til at kunne invitere til. Planen er at vi alle kan mødes og tale om, hvordan vi sammen kan sikre at Margrethe Reedtz Skolen bliver så god som overhovedet muligt.

Tak for jeres tid og opbakning til skolen

Venlig Hilsen
Morten Mosgaard