Læseplaner

Undervisningen på Margrethe Reedtz Skolen følger undervisningsministeriets Fælles Mål i alle fag. I vores tilsynserklæring kan du læse mere om, hvordan vores undervisning står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen.

Få et indblik i folkeskolens fælles mål, i denne guide til forældre fra EMU.

Forstå vores skema

Ser man på skemaet, vil enkelte fag ikke blive benævnt som i folkeskolen. Det skyldes at vi har valgt at samle enkelte fag, for at kunne udnytte den synergi, der ofte kan være mellem fagene.

Dette gælder følgende fag:

Kulturfag – Fag 1. – 7. klasse, følger Fælles Mål i historie, kristendom og i 7. klasse også samfundsfag

Science – Fag i 5. – 7. klasse, følger Fælles Mål i Natur og Teknik, Biologi, Geografi og Fysik