Oplev en særlig festlig afro-koncert på MRS – Mandag den 29 september kl 16.00

Skrevet i: Beskeder

African FootprintPå Margrethe Reedtz Skolen i Ryde er vi så heldige, at vi endnu engang får spændende gæster udefra. Denne gang kommer gæsterne fra Ghana, og er fra den Ghanesiske NGO African Footprint International (Ghana).

Gruppen hedder i daglig tale African Footprint, og består af en gruppe musikere, sangere og dansere som tilsammen skaber et helt unikt show med både sang, spil og bevægelse.

I showet kommer man helt tæt på den Ghanesiske musikkultur, hvor sang, spil og bevægelse er tre elementer, der altid vil være tæt forbundet, og hvor musikken oftest er historier med funktioner. Her er musikken ikke bare noget man lytter til, men noget man bruger til noget.

Gå ikke glip af dette fantastiske og unikke show i fællessalen på Margrethe Reedtz Skolen.

Koncerten er åben for alle og starter kl. 16.00 på mandag den 29. september. Alle elever fra Margrethe Reedtz Skolen har gratis adgang, og entréen for alle andre er 25 kr. pr. barn (u. 18) og 50 kr. pr. voksen. Entréen betales i døren.

Spred ordet og støt projektet ved at tilmelde dig på Facebook