Programmering på Skoleskemaet

Skrevet i: Hverdagen, Udvalgte, Undervisning

Igen i år deltog vi på Margrethe Reedtz Skolen i det globale programmeringsprojekt Hour of Code, hvor millioner af skoleelever verden over prøver kræfter med programmering. For eleverne kan flere af elementerne i Hour of Code virke som et spil, men tankerne bag er helt anerledes. Hour of Code handler nemlig om, at give eleverne en større forståelse for, hvad der gemmer sig under “kølerhjelmen” på computerspil og programmer. Ved Hour of Code laver eleverne øvelser, hvor de lærer de mest grundlæggende elementer af programmering – de samme grundlæggende principper spil som Minecraft bygger på.

Du kan selv prøve kræfter med Hour of Code på organisationens hjemmeside