Sådan er december på MRS

Skrevet i: Hverdagen, Udvalgte

Om det er blevet december, kan man nemt se hos os på Margrethe Reedtz Skolen i Ryde. Allerede mandag den 30. november satte vi gang i julehyggen med årets klippedag. Koret havde dog allerede tyvstartet på deres korweekend og koncert til adventsgudstjenesten i kirken søndagen før. Ja så var vi allerede godt fra start, med en flot jule-skole.

Herudover har en gruppe fra Master-klassen hele december arrangeret morgensamling hver eneste dag, her bliver der sunget julesange, spillet skuespil, danset og lavet quiz, der bliver også tændt for adventskransen og sidst men ikke mindst delt pakkekalendergaver ud. Alle elever får i løbet af december en gave i vores pakkekalender.

På onsdag, den 9. december, har vi årets adventsfest hvor der er dramahold, krybbespil, kor og band. Den 18. december er sidste skoledag inden jul, og den fejres med nisseløb, julegudstjeneste og julehygge i klasserne.

Ja jul er i sandhed noget særligt hos os her på MRS.