Sikken en familiedag

Skrevet i: Hverdagen, Udvalgte

Det var heldigvis et dejligt vejr til familiedagen på Margrethe Reedtz Skolen. Her var eleverne for første gang i år samlet i deres nye familiegrupper, hvor de sammen skulle finde et navn og derefter lave et våbenskjold sammen til gruppen.

Efter pausen gik vi alle på markvejen ud til skoven, hvor vi havde lånt Gårdens fantastiske hytte. Her fik eleverne historien om hvordan den hjulbenede hjort, hjalp med at skræmme bjørnen bjørneson tilbage til Sverige for nu godt 500 år siden i Stendisskoven (hold øje med om I ser en hjulbenet hjort i området, sagnet siger den lever endnu ;). Inspireret af skolelederens fortælling, skulle eleverne nu i deres familiegruppe lave en ny fortælling om deres eget gruppedyr. Denne historie skulle de senere fortælle/skuespille for de andre elever. Imens eleverne digtede historier fik de også spist madpakker, varmet skumfiduser over bål og leget i de skønne rammer, inden turen gik hjem over grusvejen til Ryde.

Tak for en dejlig dag, hvor er vi heldige med så flotte omgivelser her i Ryde.