Smil og glæde på sidste skoledag

Skrevet i: Galleri, Udvalgte

Solen stod højt på himlen, da det var sidste skoledag inden sommerferien på Margrethe Reedtz Skolen. Efter en god morgensang, stod den på hygge i elevernes nye klasselokaler, mens de ældste gjorde sig klar til underholdning. Efter pausen var der fællessamling i aulaen, hvor klasse 76 havde forberedt både quiz, skuespil og legen “find ting” for børn og voksne. Det spredte både smil og glæde. Herefter gik turen til fodboldbanen hvor årets kamp mellem 7. klasse og skolens medarbejdere stod for tur. Til sidst blev der spist is, sagt et par ord af skolelederen, sunget “Ferie, ferie, ferie” før alle elever og lærere rundt i kredsen, gav hånd og ønskede “Glædelig sommer” til alle.

Det var på alle måder en dejlig dag.

Tak for et dejligt skoleår, og vi ses 11. august!