Velkommen til vores nye hjemmeside

Skrevet i: Beskeder

Vi har fået ny hjemmeside, og vi har glædet os rigtig meget til at vise den frem til jer. Vores ønske med hjemmesiden, er at skabe en ramme hvor vi kan fortælle historier fra hverdagen i både tekst og billed, give et godt indtryk af skolen til nyankomne og ellers samle de informationer i måtte have brug for.

Hvad indeholder den nye hjemmeside?

Foroven på siden finder du menuen, her har vi prøvet samle de mest relevante informationer og delt dem efter type. Vi håber I derigennem nemt kan finde det I søger. Hjemmesiden indeholder både alle de lovpligtige informationer, vi som friskole skal offentliggøre, samtidig med at du kan finde mange relevante tekster om hverdagen på skolen og det at være forældre til ét barn på Margrethe Reedtz Skolen. Vi har også lavet en kalender, så I kan følge med i alle de arrangementer der kommer, og se hvornår lige netop I er inviteret.

ForældreIntra, ElevIntra og LærerIntra kan du finde under menupunktet Genveje, hvor i også kan finde relevante dokumenter og links for forældre.

Derudover kan du læse lidt mere om skolen’s bestyrelse, vores hjælpsomme støtteforening, hvordan du kan leje fællessalen samt vores kontaktinformationer, så du hurtigt og nemt kan komme i kontakt med os.

Sidst men ikke mindst, kan du under nyheder, på sigt finde de små historier og billeder vi vil dele fra vores hverdag på friskolen. Det tror vi nu engang, er den bedste måde at få en fornemmelse for, hvad det er for en skole vi driver. Vi kan skrive nok så meget om vores intentioner, men det er de små ting i hverdagen, der gør hele forskellen i sidste ende.

God fornøjelse med siden

– Morten, Skoleleder