Se vores flotte undervisningsmiljøvurdering for 2014

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte

Figur 1 - Er du glad for at gå på MRSVi har på MRS i løbet af foråret arbejdet på, at få lavet en såkaldt Undervisningsmiljøvurdering (UMV) for friskolen. Noget alle danske skoler er forpligtet til, mindst hvert 3. år. Årets UMV er den første er slagsen for MRS, og vi har fra starten af valgt, at udvikle vores egen undersøgelse, for at sikre at den passer til netop vores skoleform og at det er en undersøgelse vi kan bruge til at udvikle skolen i lyset af. Undersøgelsen har i år bestået af 11 spørgsmål med hver 3 svarmuligheder, som eleverne har svaret på enkeltvis ved hjælp af et online spørgeskema.

Vi er meget stolte af vores undersøgelse, som vi synes giver os et godt indtryk af, hvor godt vi er kommet fra start med at lave en god friskolekultur her i Ryde. Se blandt figuren til højre, hvor det er tydeligt at se, at langt størstedelen af vores elever er super glad for at gå på Margrethe Reedtz Skolen. Det glæder os!

Læs mere om undersøgelsen og se resultater samt kommentarer i følgende PDF: Undervisningsmiljøvurdering – Margrethe Reedtz Skolen – Marts 2014