Se vores flotte undervisningsmiljøvurdering for 2014

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte

Figur 1 - Er du glad for at gå på MRSI foråret 2014 lavede vi senest en såkaldt Undervisningsmiljøvurdering (UMV) for friskolen. UMV var den første af slagsen for MRS, og vi valgte fra starten, at udvikle vores egen undersøgelse, for at sikre at den passede til netop vores skoleform og at det var en undersøgelse vi kunne lære noget af. Undersøgelsen bestod af 11 spørgsmål med hver 3 svarmuligheder, som eleverne svarede på enkeltvis ved hjælp af et online spørgeskema.

Vi er meget stolte af vores undersøgelse, som vi synes giver os et godt indtryk af, hvor hurtigt vi kom fra start med at lave en god friskolekultur her i Ryde (skolen startede i 2012). Se blandt andet figuren til højre, hvor det er tydeligt at se, at langt størstedelen af vores elever er super glad for at gå på Margrethe Reedtz Skolen. Det glæder os!

Læs mere om undersøgelsen og se resultater samt kommentarer i følgende PDF: Undervisningsmiljøvurdering – Margrethe Reedtz Skolen – Marts 2014