Projektuge – 6. og 87

Hvert år skal eleverne i de ældste årgange prøve kræfter med at skrive en projektopgave og lave en fremlæggelse. Eleverne har en skoleuge til at skrive en projektopgave og forberede en fremlæggelse om et selvvalgt emne. Fremlæggelserne foregår på en fagdag efter projektugen. Man er som forælder meget velkommen til at overvære projektfremlæggelserne på skolen.

Både i sin form og metode giver projektopgaven et indtryk af, en af de måder eleverne vil komme til at sætte deres viden og kompetencer i spil i fremtidens verden. Derudover er projektopgaven en unik mulighed for, at dyrke elevernes egen lyst til at lære. Med emnevalget som naturlig motivation og drivkraft, kommer eleverne til at arbejde hårdt hver eneste dag, for at fortælle den historie de brænder for at formidle.

1. – 5. klasse har undervisning som normalt i perioden med projektopgaven.