Åben Skole torsdag d. 15. november kl. 16.00

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte

Torsdag den 15. november kl. 16.00 er der Åben Skole på Margrethe Reedtz Skolen.

Til Åben Skole kan alle med interesse for skolen, komme og se resultatet af elevernes arbejde i årets emneuge. Temaet for emneugen er i år bæredygtighed og genbrug, og i løbet af ugen er eleverne delt ud på en masse værksteder, hvor de på mange forskellige måder arbejder med bæredygtighed og genbrug. Der vil blandt andet blive lavet robotter ud af genbrugsmaterialer, mad ud af købmandens rester og meget mere. Et af værkstederne står desuden for, at lave et stort loppemarked – så tag lidt penge med, hvis du vil gøre et kup!

Som en del af Åben Skole-programmet vil det også være muligt for nysgerrige forældre, at få en rundvisning af en af skolens forældre, hvis man ønsker at blive klogere på, hvad Margrethe Reedtz Skolen er for et sted.

Kl. 15.00 – Rundvisning starter (Aulaen)

Kl. 16.00 – Åbning af udstillingen og musikalske indslag (Aulaen)

Kl. 16.30 – Se udstillingen og besøg loppemarkedet (Hele skolen)

Kl. 17.30 – Fællesspisning (Fællessalen)

Bemærk, at fællesspisning kræver tilmelding.

Find tilmeldingsformularen her