En dejlig aften med skyggekunst i Stendisskoven

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte
Tags:

Siden august har vi haft besøg af den amerikanske kunstner Michael McGillis, som har boet i Ryde og arbejdet med kunst på skolen, både alene og sammen med eleverne. Et af projekterne Michael McGillis har arbejdet med, har været idéen om at lave et skyggeteater i Stendisskoven. Torsdag aften var tiden så kommet til, at vise resultatet af Michael McGillis’ og elevernes bestræbelser.

Michael McGillis har bygget et skyggekabinet, et lille shelter med sider af sejl, hvor man kan lave små skyggespil. Skyggefigurerne og landskaberne var lavet af elever fra Michael McGillis’ valghold. Elevernes kreationer var blevet sat sammen til en fortælling, som blev fortalt og akkompagneret på guitar af skoleleder Morten Mosgaard.

Det var på alle måder en særlig stemningsfuld aften i Stendisskoven. En oplevelse ud over det sædvanlige.

Efter åbningen af kunstværket var det muligt at prøve skyggekabinettet på egen hånd samt hygge sig med snobrød, popkorn og drikkevarer en masse. Wilhelm og Vagn fra spejderne havde stået for bålet, Karen fra bestyrelsen for snobrødsdej og Niels fra støtteforeningen for drikkevarerne.

Det er Michael McGillis’ håb og ønske, at folket her på egnen tager værket til sig, og gør det til deres eget. Idéerne på aftenen til hvad værket kunne bruges til var allerede mange, foruden skyggespil kan værket f.eks. også bruges som udebiograf,

Tusind tak for hjælpen til de frivillige og tak for opbakningen til alle de fremmødte.

2016_09_29-michaels-udstilling-i-skoven-7 2016_09_29-michaels-udstilling-i-skoven-6 2016_09_29-michaels-udstilling-i-skoven-5 2016_09_29-michaels-udstilling-i-skoven-4 2016_09_29-michaels-udstilling-i-skoven-3 2016_09_29-michaels-udstilling-i-skoven-2 2016_09_29-michaels-udstilling-i-skoven-1
_dsc3834

Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer

Skriv en kommentar

Log ind
For brugere med adgang til at ændre på margrethereedtzskolen.dk, for SkoleIntra se menu-linket 'Genveje'