Få en rundvisning på friskolen

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte

Torsdag den 15. november har vi Åben Skole her på Margrethe Reedtz Skolen i anledningen af årets emneuge om Bæredygtighed og genbrug. I den forbindelse inviterer bestyrelsen fra Margrethe Reedtz Skolen til en rundvisning på skolen for nysgerrige forældre, der gerne vil vide lidt mere om vores dejlige friskole her i Ryde. Rundvisning starter kl. 15.00 og det er medlemmer fra skolens bestyrelse der vil vise rundt.

Til rundvisningen bliver der rig mulighed for, at høre om både børne- og forældrelivet på friskolen, ligesom man kan se skolens gode faciliteter og ikke mindst, resultatet af elevernes bestræbelser fra emneugen.

Efter rundvisning er der Åben Skole-udstilling fra kl. 16.00 og fællesspisning fra kl. 17.30. Bemærk at deltagelse ved fællesspisning kræver tilmelding. Tilmeld dig her.