Hjælp os med at udvikle lokalsamfundet

Skrevet i: Beskeder
Tags:

140508 - Songs of the moment nordic - live concert - Svendborg - Giant Steps 2Efter dagens Tag Del workshop har vi fået formuleret en række udfordringer og idéer til Ryde-Handbjerg-Stendis, som vi håber og tror kan sætte lidt ekstra gang i udviklingen af lokalsamfundet. Nu er det jeres tur ude bag skærmene og over kaffekopperne, til at dele jeres erfaringer og idéer med os andre.

For at gøre processen åben og tilgængelig for alle, bruger vi hjemmesiden tagdel.dk. Vi håber I alle, computer kyndige eller ej, får lyst til at give jeres bidrag til projektet igennem Tag Del.

Sådan gør du

I rammen herunder kan du se de udfordringer, som er blevet oprettet i forbindelse med workshoppen i dag. Når du klikker på en af udfordringerne, vil du blive ført direkte til udfordringen på vores Tag Del-profil. Her kan du læse lidt om baggrunden for udfordringen, og komme med din idé eller din erfaring, ved at oprette en bruger og logge ind på Tagdel.dk*.

Se en video om hvordan du bruger Tag Del og opretter en bruger her

Har du brug for hjælp eller vejledning til at oprette en profil og skrive på siden, så hjælper vi meget gerne på skolen. Kig forbi i skoletiden og spørg efter skoleleder Morten, så kan du få et personligt Tagdel-kursus på en af skolens computere. Du kan også ringe til eller besøge nogle af deltagerne fra i dag (se billedet). De ved hvem der kan formidle dit indspark videre.

Se udfordringerne her

Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer

Skriv en kommentar

Log ind
For brugere med adgang til at ændre på margrethereedtzskolen.dk, for SkoleIntra se menu-linket 'Genveje'