Invitation til første spadestik for kunstværket Fremmedlegeme

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte
Tags:

2016-02-10 10.07.30Tilblivelsen af kunstværket Fremmedlegeme, som skabes af billedkunstner Jørgen Carlo Larsen og lydkunstner Christian Skjødt, går nu i sin sidste og afgørende fase. Alt er planlagt og tilrettelagt, og nu er det på tide at få taget første spadestik, så byggeriet i Ryde for alvor kan gå i gang.

Derfor vil vi gerne invitere jer alle til at markere starten på byggeriet, når vi på fredag den 12. februar kl. 15.30 tager første spadestik. De fire skovlførere denne fredag er Niels Vestergaard (Støtteforeningen), Gunhild Hansen (Skolebestyrelsen), Lars Klim (Beboerforeningen) og Morten Mosgaard (Skoleleder).

Vi mødes i skolegården kl. 15.30, hvor der vil være en lille “nu går vi i gang”-tale inden de lokale formænd vil sætte spaderne i jorden og officielt sætte byggeriet igang. Efter arrangementet vil der som sædvanligt være kaffe på kanden og lækre kager i den meget populære fredagscafé.

Det er lokale Peter Toustrup, der har fået til opgave at sørge for fundamentet til kunstværket Fremmedlegeme.

Se mere om de næste skridt i tilblivelsen af kunstværket og hvor det skal stå i indlægget “Nu starter byggeriet“ på bloggen for kunstværket Fremmedlegeme.

Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer

Skriv en kommentar

Log ind
For brugere med adgang til at ændre på margrethereedtzskolen.dk, for SkoleIntra se menu-linket 'Genveje'