Invitation til sidste Tag Del workshop tirsdag den 10. juni kl. 19.00

Skrevet i: Beskeder
Tags:

Kære Ryhandis-beboere

Så er det tid til denne omgangs sidste Tag Del workshop. Vores gæst Karsten kommer en sidste gang til Ryde, for at hjælpe os videre med de projekter som de forrige workshops så småt har sat i søen. Vi har talt om mange emner, hvilket man også har kunnet se på vores Tag Del profil. Ud fra alle disse emner har vi sporet os ind på 4, som vi håber kan blive til virkelighed. Det er disse 4 emner, den sidste workshop kommer til at handle om.

  1. Velkomstfolder – Spørgsmålet var hvordan vi kunne tage godt imod tilflyttere, idéen er at lave en velkomstfolder som leveres med blomster, gavekort til foreningerne og måske en invitation til kaffe/middag hos nogle lokale.
  2. Fællesspisning, stormøder og forretningsudvalg – På sidste workshop blev spørgsmålet om hvordan vi kunne samle Ryhandis-området, til idéen om hvad man kan kalde et “forretningsudvalg”, som kan arbejde på tværs af alle vores 3 skønne landsbyer. En anden del af idéen var at invitere til fællesspisning/stormøder, hvor de lokale foreninger kunne fortælle hvordan det gik og der var mulighed for fælles sparring om området.
  3. Racercykelklub – Der har vist sig en stor interesse for at starte en racercykelklub i området, formentligt under RHU, vi håber der vil dukke nogle gode folk og hjælpe dette projekt i gang.
  4. Blomsterbækken – En af udfordringerne var, hvor vi bedre kunne bruge blomsterbækken i midten af Ryde. Den udfordring vil vi gerne arbejde videre med og omsætte til handling.

Har du lyst til at gøre ovenstående idéer/projekter til virkelighed, skal du være meget velkommen til den sidste workshop nu på tirsdag den 10. juni kl. 19.00 i Margrethe Reedtz Skolens Aula.

Allerede nu kan du kigge forbi vores Tag Del-profil og komme med dine idéer til, hvilken information der er god at have, når man modtager en velkomstfolder som tilflytter til området: Hvad skal der være i vores velkomstfolder?

Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer

Skriv en kommentar

Log ind
For brugere med adgang til at ændre på margrethereedtzskolen.dk, for SkoleIntra se menu-linket 'Genveje'