23. november 2018

Innovationsworkshop – 7. klasse – lyd

Vi er heldige med at have en aktiv ungdomsskole i gamle Vinderup Kommune. Ungdomsskolen sørger blandt andet for, at vores 7. klasser i løbet af året, får nogle særlige skoledage. På denne dag skal eleverne fra 7. klasse prøve kræfter med innovation med lyd som deres primære medie. Eleverne oplever en praktisk tilgang til det […]

27. november 2018

Fagdag 4

Fagdag på Margrethe Reedtz Skolen handler om fordybelse. Skoledagen starter og slutter samme tidspunkt som den plejer for alle elever, men undervisningen vil hele dagen være i det samme fag. Fagene for de enkelte klasser på fagdage bliver løbende delt i årskalenderen på mrsnet.dk

30. november 2018

Klippedag

Julen står for døren og det er blevet jule-hygge-tid. Vi sætter en skoledag af til, at gå julehyggen imøde med at klippe og klistre julepynt til hele skolen. Alle elever møder og har fri kl. 8.00 – 13.00. Det er som sædvanligt muligt at blive på skolen, for de som skal vente på busserne.

13. december 2018

Adventsfest

Kl. 18.30 åbner døren til landets mest julede friskole og kl. 19.00 er der velkomst i Fællessalen hvorefter vi glæder os til at præsentere årets underholdende krybbespil. Efter krybbespillet er der kaffe, kage og julehygge til den store guldmedalje. Det er forældre fra 0., 1. og 6. klasse, der står for kaffe/the/kagebord til adventsfesten.

20. december 2018

Juleafslutning

Snart er det juleferie, og i den anledning bruger vi den sidste skoledag inden jul på, at afholde vores årlige juleafslutning. Vi starter dagen med at rydde op på hele skolen, hvorefter vi vil hygge, synge julesange, høre historier, gå i kirke og sige glædelig jul til hinanden.

21. december 2018

Juleferie

God ferie og glædelig jul!

Log ind
For brugere med adgang til at ændre på margrethereedtzskolen.dk, for SkoleIntra se menu-linket 'Genveje'