Stine Kledal Andersen

Stine er uddannet lærer og underviser på Margrethe Reedtz Skolen i både dansk, musik og billedkunst med mere. Stine fungerer derudover også som støttelærer. Stine bor med sin familie i Humlum på den anden side af Struer.

Marius Grønkjær

Støttepædagog og musiklærer

Marius er uddannet pædagog fra pædagoguddannelsen i Holstebro. På Margrethe Reedtz Skolen er Marius ansat som både støttepædagog samt musiklærer. Marius har spillet musik i mange år, og spiller altid gerne for til en sang når der er morgensamling eller fællestime. Marius har støttetimer i de fleste klasser og underviser derudover i musik i både […]

Inger Werner

Støttepædagog og indskolingslærer

Inger er uddannet pædagog er på Margrethe Reedtz Skolen ansat som både støttepædagog og lærer. Inger har en del støttetimer og underviser derudover i engelsk, idræt og natur/teknik for de mindste. Inger bor med sin familie i Ryde, hvor hun også har været aktiv i blandt andet den lokale teenklub.  

Christian Dons

Matematik, Idræt, Natur/Teknik m.m.

Christian er uddannet lærer fra læreruddannelsen i Nørre Nissum og bor til dagligt i Struer. På Margrethe Reedtz Skolen underviser Christian i Matematik, Idræt, Natur/Teknik m.m.

Pia Ravn

Matematik, Idræt, Natur/Teknik m.fl.

På Margrethe Reedtz Skolen underviser Pia i Matematik, Idræt, Natur/Teknik m.fl. Hun bor med sin familie på en gård lidt udenfor Vinderup, hvor hun er instruktør i den lokale gymnastikforening. Pia er klasselærer i Klasse 76,8.

Camilla Vestergaard

Matematik, billedkunst, kulturfag og madkundskab

Camilla har i lang tid været fast vikar på Margrethe Reedtz Skolen og er nu fast blevet matematik, billedkunst, madkundskab og kulturfagslærer på Margrethe Reedtz Skolen. Camilla er i gang med 4. og sidste år af læreruddannelse i Skive og arbejder derfor kun mandag og onsdag hos os i Ryde.

Hanne Gjedsig

Dansk, Kulturfag, Engelsk og Tysk

Hanne er en lærer med mange talenter. Hanne er klasselærer i Klasse 54 og underviser på skolen i både dansk, engelsk, tysk og kulturfag. Hanne er også rigtig god i et køkken, hvor hun elsker at lave mad med eleverne.

Lilian Overgaard Klinkby

Dansk, Engelsk, Læsevejleder og Elevrådet

Lilian elsker at undervise og ikke mindst at fortælle en god historie i fællestimen (som den om den fattige herremands søn med pungen, bæltet og truthornet). Lilian er derudover den der står bag vores aktive elevråd, og ikke mindst sikrer sig at eleverne i rådet har de bedste muligheder for at få noget fra hånden. […]

Anette Næsted Nielsen

Børnehaveklasseleder, souschef og AKT

Anette er vores kniv skarpe børnehaveklasse leder. Anette har været på skolen i flere år end vi har eksisteret, og har i alle år sørget for at skolens nye elever, fik den bedste start de kunne ønske sig på deres skolegang. Anette har foruden arbejdet med de yngste, en forkærlighed for at arbejde med drama/teater […]

Rikke Jacobsen

Sekretær

Rikke er sekretær på Margrethe Reedtz Skolen. Rikke er som udgangspunkt at finde på kontoret torsdag, men kan altid træffes på mailadressen: kontor@margrethereedtzskolen.dk

Georg Køhler

Pedel

Georg er vores alt-mulig-mand. Georg holder godt øje med at alt er som det skal være rundt omkring på skolen, samtidig med at han styrer rengøringen på skolen.

Lars Lorentzen

Pedelmedhjælper

Lars er vores pedelmedhjælper. Lars har bygget alle mulige spændende ting i sin tid som tømrer og pedel, hvilket vi her på skolen nyder godt af. Lars har derudover en forkærlighed for udeliv og legepladser, hvilket jo passer rigtig godt til vores lille skole og samfund.

Morten Mosgaard

Skoleleder

Morten er Margrethe Reedtz Skolen’s leder. Oprindeligt er han uddannet musiklærer fra konservatoriet, og underviser derfor også meget gerne i musik på skolen. Derudover har Morten en stor svaghed for historier, hvorfor han elsker at have både morgensamlinger og fællestimer. Det sker at et af Morten’s egne orkestre kommer på besøg på skolen, og giver […]

Log ind
For brugere med adgang til at ændre på margrethereedtzskolen.dk, for SkoleIntra se menu-linket 'Genveje'