Nu bygges der kunst!

Skrevet i: Beskeder, Udvalgte
Tags:

2016_02_12 - Første spadestik - Fremmedlegeme 3Tusind tak for den store opbakning i fredags, den 12. februar, da 4 lokale formænd tog de første spadestik til vores nye kunstværk med arbejdstitlen “Fremmedlegeme”.

Præsentation af kunstværk og aktiviteter

Selve kunstværket består af en stålkube med glasvinduer, hvor der står en skulptur, som foruden at være spændende at betragte, også skal fungere som antenne. En del af skulpturen vil nemlig være en række højtalere, som spiller en lyd skabt af fænomenet “Naturlig Radio“. Kunstnerne til kunstværket Christian Skjødt og Jørgen Carlo Larsen er i fuld gang med at bygge skulpturen, og nu går byggeriet af selve stålkuben også i gang. Første skridt er at der bliver støbt et fundament og trukket strøm til kunstværket i skolegårdens sydvestlige hjørne, så bliver stålkuben monteret, hvorefter der skal isættes glas og fuges. Herefter skal kubens indre bygges op, hvor der skal ligges gulv, laves små skamler, skulpturen installeres og antenne-systemet til Naturlig Radio skal indstilles.

I løbet af byggeprocessen vil vi lave 2 yderligere arrangementer. Næste arrangement er rejsegilde i marts, når kuben er sat op og sidst men ikke mindst, vil vi arrangere en fernisering til april, når kunstværket står færdig.

Se billeder fra arrangementet på kunstværkets egen blog

Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer

Skriv en kommentar

Log ind
For brugere med adgang til at ændre på margrethereedtzskolen.dk, for SkoleIntra se menu-linket 'Genveje'