Om Skolen

Velkommen til Margrethe Reedtz Skolen, en lille vestjysk friskole beliggende i landsbyen Ryde ikke langt fra Vinderup og Holstebro. Her er højt til loftet, god stemning, trygge rammer og masser af god undervisning. At vælge en friskole er et tilvalg for både barn og forælder. Hvor man som barn får en lille, bevægelig, musikalsk, social og ambitiøs skole, får man som forælder et fællesskab, hvor man i høj grad kan tage del i ens barns skolegang, både gennem fællesarrangementer som forårskoncert, adventsfest og teateruge, og ved at give en hjælpende hånd i bestyrelsen eller støtteforeningen, ved vores mange byggeprojekter og ikke mindst ved selv at arrangere særlige arrangementer for eleverne. På Margrethe Reedtz Skolen hjælper vi hinanden med, at give alle børn den gode opvækst de fortjener.

På Margrethe Reedtz Skolen er vi i skrivende stund 80 elever og 12 ansatte, dertil har vi et hav af frivillige, der hjælper til at hverdagen kører så godt som overhovedet muligt.

Som en af de få friskoler i Danmark, har vi vores helt egen kulturskole. Det vil sige, at vi i skrivende stund kan tilbyde undervisning i både kor, band, soloinstrument og drama.

Er du interesseret i at vide mere om Margrethe Reedtz Skolen, skal du altid være velkommen til at ringe til os på 96 16 90 00, 20 27 96 16 eller skrive på skolen@margrethereedtzskolen.dk –  tager vi ikke telefonen kan du bare ligge en besked, så ringer vi dig op så snart vi har tid. Du kan også altid kigge forbi i skolens åbningstid og få en rundvisning, men giv gerne lyd først så vi er sikker på, at vi har tid til dig.

Her på siden kan du nu…

Og meget mere…

Vi ses på MRS!

Log ind
For brugere med adgang til at ændre på margrethereedtzskolen.dk, for SkoleIntra se menu-linket 'Genveje'