TAG DEL i Ryde-Handbjerg-Stendis med Margrethe Reedtz Skolen

Skrevet i: Beskeder
Tags:

Kære medborgere i Ryde, Handbjerg og Stendis.

Vi har fået et fremragende tilbud til lokalsamfundet, nemlig at få besøg af Karsten fra TAG DEL, som i løbet af tre workshops, vil gøre os bedre til at finde fælles projekter og sætte handling på vores idéer.

Vi kender bedst selv vores lokalsamfund, og ved derfor også bedst selv hvilke projekter det er relevant at arbejde med, for at få en bedre hverdag. Formålet med de tre workshops er kort sagt, at give dig muligheden for, sammen med os fra skolen, at gå til hånde for og arbejde sammen om vores lokalsamfund.

Derfor inviterer vi fra Margrethe Reedtz Skolen dig, som borger i Ryde, Handbjerg eller Stendis, til første af tre workshops i samarbejde med Karsten og TAG DEL. Til den første workshop vil, vi sætte fokus på de områder og projeter i synes ville være spændende at arbejde med, og hvordan vi sammen kan arbejde videre med at udforske disse. Til de efterfølgende to workshops, vil vi arbejde med at udvikle vores idéer og hvordan vi omsætter dem til handling.

Første workshop foregår d. 10. maj. Vi starter kl. 10.00 med et lille morgenbord og slutter kl. ca. 13:30 på Margrethe Reedtz skolen, Skolevænget 14, 7830 Vinderup. Allerede fra kl. 9.00 er det muligt at gå til hånde sammen med beboerforeningen ved Ryde Blomsterbæk, så vi kan få gjort bymidten sommerklar.

Det er gratis og uforpligtende at deltage. Af hensyn til indkøb, vil vi dog gerne modtage en tilmelding på mail: tagdel@rsnet.dk, hvor man også er meget velkommen til at stille eventuelle spørgsmål.

Vi håber at se så mange af jer som muligt.

På vegne af Margrethe Reedtz Skolen
Morten Mosgaard, Skoleleder

 

Spred ordet

Hjælp os gerne med at invitere, download invitationen lige her: Invitation TAG DEL i Ryde med Margrethe Reedtz skolen

 

Om TAG DEL i Ryde med Margrethe Reedtz Skolen

Baggrunden for forløbet er, et arbejde Karsten har gennemført det sidste halve år i forbindelse med hans speciale på Aarhus Universitet. Her har han undersøgt, hvordan man sikrer borgeren en plads i samfundet. Derudover har han også beskæftiget sig med, hvordan man bedst kommer fra idé til handling.

Resultatet bygger på interviews med borgere der er samfundsengagerede, såvel som borgere der ikke er samfundsengagerede. Borgerne kommer fra forskellige steder i landet, eksempelvis Sønderborg, Hjørring, København, Aarhus, Ikast, Farsø og Lolland. Derudover bygger det også på hans egne erfaringer fra foreningsarbejde og en række afholdte workshops, hvor samfundsengagerede selv har været med til at skabe de elementer i forløbet, der bedst sikrer vejen fra idé til handling.

Det er gennem afprøvningen af Karsten resultater, vi vil tage del i Ryde, og nå fra idéer til handling.

Bag TAG DEL

TAGDEL.dk er udviklet og drives af KPH – Københavns Projekthus. KPH er en forening og et projekthus for kulturelle og sociale iværksættere.

Kontakt TAG DEL

Karsten Ansbjerg Thørring, projektmedarbejder, Mail: karsten@tagdel.dk Tlf.: 60 21 59 25
KPH – Københavns Projekthus Enghavevej 80-82 c.
2450 København SV

Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer

Skriv en kommentar

Log ind
For brugere med adgang til at ændre på margrethereedtzskolen.dk, for SkoleIntra se menu-linket 'Genveje'